Natron som medisin

Natron kan brukes som medisin for å behandle og forebygge.

Jeg har blitt rene Natron pusheren i det siste... Jeg var/er så dritlei av å være syk, at jeg var klar for å teste det meste... Som mange av dere vet, har jeg en 4-5 diagnoser, og har i mange år "visst" at mye av det kunne komme av ubalanser i kroppen. Ingen leger har noengang funnet ut av det, og nærmest glist i skjegget sitt... Når jeg har skjært meg i fingeren, har jeg automatisk puttet fingeren i munnen, for ikke å søle blod. Da har jeg reagert på en veldig ekkel jernsmak på blodet. Dette vet jeg at jeg ikke har hatt før... Myggen sluttet også å stikke meg, noe den gjorde til gangs før... Av og til har jeg reagert på misfarget og grumsete urin også... Men har unnskyldt det med blod og protein i urin, som jeg ofte har hatt. For noen år siden kjøpte jeg meg detox fotbad, pga psoriasis. Min teori gikk på at det ble overopphopning av avfallsstoffer/ giftstoffer, og at huden ble tatt til hjelp for å få det ut... (Det stemmer nok også! ) Jeg begynte å søke på surt blod, og alskens andre saker, og det førte meg til PH i kroppen... Dessto mer jeg leste om det, og for sur kropp, dess mer fikk jeg til å stemme... Blir kroppen for sur, for høyt syrenivå, vil kroppen produsere/ holde igjen fett, det vil gå utover muskler i kroppen, plager som halsbrann, magesår osv vil dukke opp... Dess mer plager vil dukke opp ettersom tida går, hvor feil ph opprettholdes. Et av utsagnene var: Det er komplett umulig for kreft å vokse i en kropp med ph på 7,4 !! (dvs. rett ph).

Det enkleste som kan gjøres for å få tilbake rett ph, er natron! Vanlig bake natron, som man kjøper på butikken til 7.90! En halv teskje i et glass vann 2-3 ganger daglig.

Dette har jeg nå holdt på med i snart 14 dager, og allerede etter en knapp uke, var det stor forskjell... Jeg kuttet det meste av medisiner (ikke astma medisin), og bruker kun urtekapsler, på ting jeg mistenkte kunne feile meg... Og har tatt tilskudd med sink, kalsium og ,magnesium, og en banan for kalium. Jeg har sørget for å drikke mye vann og te, for å hjelpe på utrenselsesprosessen...
Test av blod og urin, viser et voldsomt framskritt. Muskelplagene mine er nesten borte, magen fungerer, og energien er tilbake for første gang på lenge. (Måtte det bare vare...) Det eneste jeg sliter med, er å få nok søvn... Første uka gikk jeg ned over 2 kg, fordi kroppen tør nå å slippe både vann og fett... Og i dag målte jeg en nedgang i cm til 16 cm totalt... Ikke rart buksene mine er vide... Det beviser også at det er fett det som blir borte!

Så jeg vil påstå: Natron, en mirakel medisin!

Søk på feks : PH, syre, surt blod osv, så finner dere masse nyttig, og tilslutt :

Her er 10 årsaker til at du bør bruke natron:

1. Natron er et saltkonsentrat med en pH på 8,6. Dette er mye mer potent enn vanlig salt, og uskadelig for kroppen.

2. Natron nøytraliserer syre, både i kroppen, utenpå kroppen, på kjøkkenet, på badet, for tennene, for hendene, for tøy og for gøy.

3. Natron skader ikke miljøet, tvert imot, den øker livsenergien i kropp, sinn og natur.

4. Natron reagerer med syre, derfor er den ideèl å bake med, lage såper med, lage tannkrem av og en rekke andre bruksområder.

5. Natron desinfiserer og gjør overflater klinisk rene uten å tørke dem ut.

6. Natron leder elektrisitet, og beskytter vår energikropp etter en dusj.

7. Natron er bra for de med allergier, utslett og hudproblemer, som også er et syreproblem.

8. Natron renser vårt tarmsystem om du drikker det blandet med vann.

9. Natron kan lages som et organisk sprøytemiddel, skadedyr liker det ikke, og ugress gror i syrlig jord og tåler ikke natron. Fint å bruke i hagen. Kutt ut roundup og andre Monsanto og Bayer lagde produkter og sats på natron isteden.

10. Natron er fint å bruke til bilvask, svømmebasseng, spa arealer, toaletter og annet.

Pluss et hav av andre muligheter?

Her er oppskriften:

Lag din egen rensekur for din kropp, tarmskylling er ikke lenger nødvendig!

a. Bland ut 1 liter vann med 5 store teskjeer natron.

b. Drikk gjerne alt med en gang eller del det opp og drikk det ned så hurtig som mulig. Dette smaker veldig salt så det lønner seg å få det overstått.

c. Ikke forlat huset, det vil ikke ta mange minuttene før prosessen er i gang, du vil ikke være et sted uten toalett når denne prosessen går sin gang. Du vil bli forundret over hva du har samlet på.

d. Gjenta prosessen i tre dager for maksimal effekt.

NB! Om du vet du har store helseproblemer så bør du konferere med lege først, du har da en oversyrlig kropp og dette vil reagere sterkt med natron. Eventuelt kan du begynne i det små med ett glass vann med en teskje natron både morgen og kveld i 5 dager eller så lenge du føler det nødvendig. Dette vil venne kroppen til et gjentakende basisk miljø og nøytralisere dagens syretripp.

Det lønner seg også å anskaffe noen pH strips for å teste pHen i urin og i spytt både morgen og kveld. Under 7 i pH betyr, ta et glass med natron. Over 8 i pH betyr, flott, du har en basisk kropp akkurat nå.

Slik kan du også daglig holde din kropp i riktig pH balanse som også holder ditt immunforsvar ved like. Dette øker også din daglige energi fordi kroppen er avhengig av elektrisitet for å holde seg våken. Natron er et salt og leder derfor elektrisitet og livnærer cellene.

Daglig dose:

Klippet fra en blogg på nettet.